Turnkring Volharding trakteert publiek op spectaculaire show (video)

BERCHEM – Op het Rooi in Berchem heeft Turnkring Volharding voor een publiek van bijna 700 toeschouwers een spetterende show gegeven. Aan deze show gingen maanden van voorbereiding vooraf en namen 200 gymnasten van alle categorieën deel. Dit jaarlijkse gymevent van Volharding kon ook dit jaar het publiek duidelijk meeslepen in het verhaal en in de sfeer van de avond.

Afscheid

Voorzitter Dirk Van Den Heuvel was na afloop van het optreden enorm fier op alle gymnasten. “Wat we hier gezien hebben, is echt van heel hoog niveau.” verklaarde hij aan Berchem TV.  Hij vertelde ook dat het voor hem een zeer emotionele avond was omdat hij als voorzitter afscheid van Volharding neemt . “Maar ook na mijn voorzitterschap zal ik me blijven inzetten voor onze turnkring.” voegde hij eraan toe.

District

Het district Berchem ondersteunt de werking van Turnkring Volharding en maakte voor het gym-event een projectsubsidie vrij. Schepen voor Sport Ann Bakelants feliciteerde in haar toespraak alle gymnasten, de ouders, het bestuur, de vrijwilligers en de trainers van de turnkring voor de geleverde prestaties.

Medailles

Turnkring Volharding telt 450 gymnasten. Sommigen onder hen behaalden in de disciplines acro, dans, tumbling en demo al verschillende medailles.

 

Image: 
Turnkring Volharding trakteert publiek op spectaculaire show (video)