Minister Crevits feliciteert Ludo Van Campenhout (video)

BERCHEM - Zaterdagmiddag stond in Berchem de officiële opening van de gloednieuwe sporthal van basisschool OLV Pulhof op het programma. Leerlingen van deze school hadden Antwerps schepen van sport Ludo van Campenhout uitgedaagd om de sleutel van hun nieuwe sporthal al lopend te brengen.

Epileptische aanval

Hoewel Van Campenhout enkele dagen eerder in het Vlaams parlement na een epileptische aanval voor verzorging afgevoerd werd, tekende hij zaterdag present. Begeleid door ongeveer driehonderd leerlingen, directieleden, ouders en sympathisanten liep hij de zes kilometer van het Schoon Verdiep van het Antwerps stadhuis naar het OLV Pulhof in Berchem.

Crevits

Daar kreeg hij in de marge van de officiële opening van de nieuwe sporthal van Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits felicitaties voor zijn prestatie. “Dit is een ongelooflijke promotie voor wilskracht: woensdag werd je onwel in het parlement en vandaag loop je hier mee. Proficiat Ludo!” zei ze vanop het podium. Nadien nam ze met Van Campenhout nog een selfie.

“Niet evident”

“Het was zeker en vast niet evident. Ik heb twee dagen rust genomen maar ik heb nog wel wat fysieke schade. Zo slis ik bij het spreken en dat komt omdat ik door die epileptische aanval op mijn tong heb gebeten. Maar ik laat mijn publieke optreden daardoor niet weerhouden.” verklaarde Van Campenhout aan Berchem TV. 

Image: 
Minister Crevits feliciteert Ludo Van Campenhout Berchem TV