Link 26 verenigt bedrijven en ondernemers van Berchem (video)

BERCHEM – Link 26 wil het Berchemse bedrijfsleven stimuleren en een lokale stem geven. Hiervoor  organiseert het allerlei activiteiten zoals netwerkmomenten. “Onze leden komen regelmatig samen om elkaar te leren kennen en om elkaar te helpen met goed advies.” zegt Link 26-voorzitter Kristiaan Caluwaert.

Lokale stem

Tegelijkertijd zorgt Link 26 voor een goed contact tussen de bedrijven en de overheid zoals het district Berchem, de stad Antwerpen en hogere beleidsinstanties.

Kamerambassadeur

In het bestuur van Link26 zit bovendien een Ambassadeur van de Kamer van Koophandel VOKA Berchem die volledig ten dienste van de Berchemse bedrijven staat. “Ze mogen me bellen, mailen of langskomen om hun problemen voor te leggen. Ik sta klaar voor hen.” zegt VOKA-Kamerambassadeur Anna Demuylder.

Al 75 leden

Link 26 telt al 75 leden en organiseert niet alleen netwerkmomenten maar ook seminaries, debatavonden en culturele en bedrijfsbezoeken in Berchem. Voorzitter Kristiaan Caluwaert nodigt daarom alle bedrijven en ondernemers van Berchem uit om lid te worden van Link 26. “De prijs van het lidmaatschap is zeer democratisch en op maat van kleine en grote bedrijven uit Berchem.” zegt hij.  Meer informatie staat op de website www.link26.be

Image: 
Link 26 verenigt bedrijven en ondernemers van Berchem