Eerste van drie Wijkapero’s in Berchem gestart (video)

BERCHEM - Woensdagavond vond in het districtshuis van Berchem de eerste ‘Wijkapero’ in een reeks van drie plaats. Op zo’n ‘Wijkapero’ kan je als bewoner van Berchem rechtstreeks in dialoog gaan met het districtsbestuur.

“Alle schepenen van het districtscollege zijn op de Wijkapero aanwezig en staan iedereen tijdens een informele babbel te woord.” zegt districtsvoorzitter Evi Van der Planken.

Honderd bezoekers

Op de eerste Wijkapero in het districtshuis waren meer dan honderd Berchemnaren aanwezig. Zij konden zich daar over de belangrijkste realisaties en toekomstplannen van het district bij de bevoegde schepenen informeren. Maar er waren niet alleen inwoners met vragen. Er werden ook tal van ideeën en suggesties uitgewisseld. “Als districtsbestuur krijgen we via die gesprekken heel veel nuttige input die we dan in ons beleid kunnen toepassen.” onderlijnt de districtsvoorzitter.

Nog Wijkapero’s

Nu vrijdag en volgende week dinsdag zijn er nog twee wijkapero’s. Vrijdag 14 oktober in de refter van Onze-Lieve-Vrouw Pulhof (ingang via Lysenstraat 36) en dinsdag 18 oktober in jeugdcentrum Den Eglantier (Zillebekelaan 6A).

Inschrijven

De wijkapero’s duren telkens van 17u00 tot 18u30. Je kan je best vooraf inschrijven via www.stadindialoog.be/wijkapero.

Image: 
Eerste van drie Wijkapero’s in Berchem gestart (video) Berchem TV