Berchemse ondernemers geïnteresseerd in luchthaven Antwerpen (video)

BERCHEM – De leden van de Berchemse ondernemersorganisatie Link 26 hebben samen met KOBRA Antwerpen een uitgebreide rondleiding op de luchthaven van Antwerpen gekregen.

Spectaculaire ontwikkeling

Kristiaan Caluwaerts, de voorzitter van deze organisatie, noemde het bezoek aan de luchthaven zeer interessant. “De spectaculaire ontwikkeling van deze luchthaven is ons als ondernemers van Berchem niet ontgaan. Zowel wat betreft nieuwe vakantiebestemmingen als zakenvluchten.” zei hij aan Berchem TV.  

Interesse

Volgens Caluwaerts kan die recente ontwikkeling bijkomende economische activiteit voor Berchem aantrekken. “En daar zijn wij als Berchemse ondernemingen uiteraard in geïnteresseerd.” verklaarde hij.  

Grote werkgever

Bruno De Saegher, voorzitter LOM Antwerp Airport, gaf aan deze groep ondernemers een uitgebreide presentatie over de ontwikkeling op de luchthaven en over de opportuniteiten die zich aandienen. “Alleen al wat betreft tewerkstelling is deze luchthaven met bijna 2.500 werknemers een belangrijke economische factor in Antwerpen.” legde hij uit.

Open huis

De Saegher noemde het bezoek van Link 26 zeer constructief. “Onze luchthaven wil zowel naar de buurtbewoners als naar de ondernemers een open huis zijn. Iedereen is hier welkom.” zei hij uitnodigend.

Netwerken

De rondleiding werd afgesloten met een uitgebreid netwerkmoment. Wie de luchthaven van Antwerpen ook eens wil bezoeken, stuurt best een e-mail naar luchthavenbezoeken@gmail.com.

Image: 
Berchemse ondernemers geïnteresseerd in luchthaven Antwerpen  Berchem TV